Get Appointment

  • contact@fizcon.com
  • +(123) 456 7890
Trudie Bukman - Schrier van Aagje Financial Consultancy & Control

Aagje Financial Consultancy & Control

Inspiratie, inzicht, grip. Stuur met betekenisvol ondernemen naar betekenisvolle winst.

Benader mij voor:

  • Interview
  • Samenwerken
  • Training
  • Advies
  • Lezing

Trudie Bukman - Schrier

Ik help je inzicht te krijgen in wat voor jouw bedrijf zin, betekenis èn verrijking geeft. Je krijgt begrip van wat er gebeurt in jouw onderneming en kan beter sturen. Zo worden de dingen die jou blij maken op een winstgevende manier opgenomen in je bedrijfsvoering en wordt de wereld mooier.

Betekenis geven aan je onderneming

Betekenisvol ondernemen is hot! We gaan van de ene crisis naar de andere en mensen willen steeds vaker hun steentje bijdragen om iets goeds te doen. Ook ondernemers denken steeds vaker na over het verschil dat zij kunnen maken. Misschien breng je het al in praktijk. Of mijmer je nog hoe jij er met je onderneming echt toe kan doen?

Passie

Betekenisvol ondernemen heeft alles met zingeving te maken. Met passie, vuur en enthousiasme voor wat je aan het doen bent. Jouw passie is vermoedelijk niet de mijne. Betekenisvol ondernemen houdt voor iedereen dan ook wat anders in.

Maak het concreet!

De ene ondernemer maakt verschil door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven, de ander door geld beschikbaar te stellen. Of kostbare tijd. Er zijn heel veel manieren om betekenisvol te ondernemen. Op welk onderdeel van jouw onderneming wil jij het “Verschil in Zaken” maken? Onderzoek waar jij blij van wordt, grote kans dat je dit al toepast binnen je onderneming. Dan hoef je het alleen nog maar onderdeel te maken van je bedrijfsvoering. Klinkt zo logisch, maar juist dit is een heel belangrijke stap.

Meten = weten

Wanneer je concreet jouw manier van betekenisvol ondernemen toevoegt aan je bedrijfsvoering kun je focus houden. Betekenis gaat leven als je de cijfers en resultaten ziet. Door te meten weet je tenslotte welk verschil je werkelijk maakt. Het motiveert, stimuleert en inspireert als je ziet wat je al bereikt hebt. En wie weet wie je nog meer inspireert wanneer je je resultaten deelt.

Meer weten? Tijdens de MeetUP van donderdag 12 juni a.s. geeft Trudie Bukman-Schrier een lezing over het concreet maken ván en focus houden óp jouw missie en visie.

Trudie Bukman - Schrier van Aagje Financial Consultancy & Control
Inspiratie, inzicht, grip. Stuur met betekenisvol ondernemen naar betekenisvolle winst.
Blogs

Lees verder:

Betekenis geven aan je onderneming

Trudie Bukman - Schrier
Betekenisvol ondernemen heeft alles met zingeving te maken. Met passie, vuur en enthousiasme voor wat je aan het doen bent.

Focus

Trudie Bukman - Schrier
Aan het begin is het gemakkelijk focus te houden op het verschil dat je wilt maken. Op de langere termijn is dat lastiger. Hoe kan je focus houden?

Op koers blijven

Trudie Bukman - Schrier
Veel ondernemers staan vaak niet meer stil bij de keuzes die ze maken in de waan van alledag. Terwijl juist dit ons echt vooruit kan helpen.

Zichtbaar duurzaam drukwerk

Herrejan Veenema
Weet je dat er zichtbaar duurzaam papier verkrijgbaar is? Dat dat papier duurzaam én circulair is én biodiversiteit bevordert?