Get Appointment

  • contact@fizcon.com
  • +(123) 456 7890
Hoe het werkt

Hoe het werkt


Ben jij als ondernemer aantoonbaar een verschilmaker? Word dan vindbaar op ons platform. Het levert je zichtbaarheid en een expertstatus op, korting op verschilmaken-workshops en een warm netwerk voor samenwerking, kennisverbreding en -verdieping.

Jouw product en/of dienst aanbieden

Als verschilmaker ben je allereerst ondernemer. Wij geven je graag een podium om je product en/of dienst aan te bieden. Immers, dat is de basis onder het verschil dat je maakt.

Je bent vindbaar voor klanten, media en eventmanagers met een profiel op Verschil in Zaken en je product(en) op onze Martkplaats.

Verschilmaker

Jouw product en/of dienst aanbieden
Als verschilmaker ben je allereerst ondernemer. Wij geven je graag een podium om je
product en/of dienst aan te bieden. Immers, dat is de basis onder het verschil dat je
maakt. Je bent vindbaar voor klanten, media en eventmanagers met een
profiel op Verschil in Zaken en je product(en) op onze Marktplaats.

Lees Meer

Verschilmaker Pro

Jouw missie in de schijnwerper
Wil je anderen leren om het verschil te maken? Weten hoe je je visie en missie onder woorden brengt? Verschil in Zaken helpt je met het ontwikkelen van jouw lezing, presentatie en fundering van je bedrijf. Wij geven je niet alleen graag een podium om je product en/of dienst aan te bieden. Daarnaast zijn er de activiteiten die Verschil in zaken samen met de verschilmakers organiseert. Zodat je nóg meer aandacht kunt vragen voor jouw missie.

Lees Meer

Member

Netwerk
Verschil in Zaken is ook het netwerk van ondernemers die het verschil willen maken. Of dat nu gaat om de bedrijfsvoering, het aanschaffen van een product of het verlenen van een dienst. Hier smeden wij banden, werken wij samen, verdiepen en verbreden wij kennis. Alles om ‘verschilmaken’ verder door te ontwikkelen.

Lees Meer