Get Appointment

  • contact@fizcon.com
  • +(123) 456 7890
blog

Dorothee Beens

Voorwerpen in je presentatie

Het gebruik van voorwerpen in je presentatie maakt je verhaal levendiger en houdt de aandacht van je publiek vast. Hier zijn wat tips voor het succesvol presenteren met voorwerpen:

Relevantie: Zorg ervoor dat het voorwerp een duidelijke rol speelt in de boodschap die je wilt overbrengen. Het moet naadloos passen bij wat je vertelt.

Oefening baart kunst: Besteed tijd aan het grondig oefenen van je presentatie, inclusief hoe je het voorwerp inzet. Dit garandeert een vlotte uitvoering.

Publiek en ruimte: Denk aan de grootte van je publiek en de ruimte waarin je presenteert. Zorg dat iedereen het voorwerp goed kan zien, dus ook als ze achterin de zaal zitten.

Oogcontact Houden: Blijf in contact met je publiek terwijl je het voorwerp gebruikt. Zo weet je of mensen je verhaal nog kunnen volgen.

Geen vervanging: Gebruik het voorwerp om je boodschap zichtbaar te ondersteunen, zorg ervoor dat je verhaal helder en logisch blijft

Met deze aanpak kan het zinvol zijn om voorwerpen toe te voegen aan je presentatie: een krachtig middel om je boodschap te versterken en je publiek te boeien.

 van
Het moet naadloos passen bij wat je vertelt.

blogs

Voordelen van een portfolio als spreker

Dorothee Beens
Ondersteun je sprekerskwaliteiten met foto's, maak een portfolio aan

Hoe zorg je voor een duidelijke lay-out?

Mieke van Kreuningen
Het is een grote ergernis onder Nederlanders: de kleine lettertjes op voedingsetiketten, in handleidingen en bijsluiters.

Hoe onderneem je zo duurzaam mogelijk?

Blog over duurzaam ondernemen als startup, ZZP’er of bedrijf in de categorie MKB. Hoe vertaal je MVO, Fairtrade en SDG’s in de praktijk? Deel 1.

Medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt

René van Maanen
Je kunt medewerkers zoeken via headhunters of uitzendbureaus, maar je kunt ook navragen bij UWV of een werkplein of zij geschikte medewerkers hebben.

Op koers blijven

Trudie Bukman - Schrier
Veel ondernemers staan vaak niet meer stil bij de keuzes die ze maken in de waan van alledag. Terwijl juist dit ons echt vooruit kan helpen.