Get Appointment

  • contact@fizcon.com
  • +(123) 456 7890
blog

Dorothee Beens

Voorwerpen in je presentatie

Het gebruik van voorwerpen in je presentatie maakt je verhaal levendiger en houdt de aandacht van je publiek vast. Hier zijn wat tips voor het succesvol presenteren met voorwerpen:

Relevantie: Zorg ervoor dat het voorwerp een duidelijke rol speelt in de boodschap die je wilt overbrengen. Het moet naadloos passen bij wat je vertelt.

Oefening baart kunst: Besteed tijd aan het grondig oefenen van je presentatie, inclusief hoe je het voorwerp inzet. Dit garandeert een vlotte uitvoering.

Publiek en ruimte: Denk aan de grootte van je publiek en de ruimte waarin je presenteert. Zorg dat iedereen het voorwerp goed kan zien, dus ook als ze achterin de zaal zitten.

Oogcontact Houden: Blijf in contact met je publiek terwijl je het voorwerp gebruikt. Zo weet je of mensen je verhaal nog kunnen volgen.

Geen vervanging: Gebruik het voorwerp om je boodschap zichtbaar te ondersteunen, zorg ervoor dat je verhaal helder en logisch blijft

Met deze aanpak kan het zinvol zijn om voorwerpen toe te voegen aan je presentatie: een krachtig middel om je boodschap te versterken en je publiek te boeien.

 van
Het moet naadloos passen bij wat je vertelt.

blogs

Voordelen van een portfolio als spreker

Dorothee Beens
Ondersteun je sprekerskwaliteiten met foto's, maak een portfolio aan

50 Shades of green

Dorothee Beens
Inrichting van de zakelijke buitenruimte, uitnodigend en groen.

Waarom is begrijpelijke taal zo belangrijk?

Mieke van Kreuningen
Wanneer de tekst van je website, folder of nieuwsbrief te moeilijk is heeft dat 3 grote gevolgen.

Afval als waardevolle bijvangst

Dorothee Beens
'Als ik een ander kan helpen en ook nog eens voorkom dat die doppen op de afvalhoop komen, dan hebben we er allemaal wat aan’.

Win-win-win

Dorothee Beens
Door weer lol te krijgen in geld uitgeven, lukte het me om al mijn spaardoelen te halen.