Get Appointment

  • contact@fizcon.com
  • +(123) 456 7890
blog

Dorothee Beens

Voorwerpen in je presentatie

Het gebruik van voorwerpen in je presentatie maakt je verhaal levendiger en houdt de aandacht van je publiek vast. Hier zijn wat tips voor het succesvol presenteren met voorwerpen:

Relevantie: Zorg ervoor dat het voorwerp een duidelijke rol speelt in de boodschap die je wilt overbrengen. Het moet naadloos passen bij wat je vertelt.

Oefening baart kunst: Besteed tijd aan het grondig oefenen van je presentatie, inclusief hoe je het voorwerp inzet. Dit garandeert een vlotte uitvoering.

Publiek en ruimte: Denk aan de grootte van je publiek en de ruimte waarin je presenteert. Zorg dat iedereen het voorwerp goed kan zien, dus ook als ze achterin de zaal zitten.

Oogcontact Houden: Blijf in contact met je publiek terwijl je het voorwerp gebruikt. Zo weet je of mensen je verhaal nog kunnen volgen.

Geen vervanging: Gebruik het voorwerp om je boodschap zichtbaar te ondersteunen, zorg ervoor dat je verhaal helder en logisch blijft

Met deze aanpak kan het zinvol zijn om voorwerpen toe te voegen aan je presentatie: een krachtig middel om je boodschap te versterken en je publiek te boeien.

 van
Het moet naadloos passen bij wat je vertelt.

blogs

Hoe verzorg je een goede online bijeenkomst?

Dorothee Beens
Voel je tegenzin om online te gaan trainen, coachen of presenteren? Ik leef met je mee, want live is zo veel leuker en beter. Maar toch…

De stilte als knallende opening

Dorothee Beens
De het-zal-toch-niet-waar-zijn?-krantenkoppen, de opzwepende presentator, de jengelende jingles. We lijken de kracht van stilte vergeten te zijn.

Hoe zorg je voor een duidelijke lay-out?

Mieke van Kreuningen
Het is een grote ergernis onder Nederlanders: de kleine lettertjes op voedingsetiketten, in handleidingen en bijsluiters.

Houd de aandacht vast, gebruik minder prikkels

René van Maanen
Aandacht voor autisme is in deze hectische wereld erg belangrijk. Deze dag is bedoeld om iedereen bewust te maken van wat autisme eigenlijk is.

De Homo Plasticus

Dorothee Beens
Via de lucht en ons voedsel krijgen we microplastics binnen en dat vindt een weg in ons lijf. Ik krijg gelijk beelden van een nieuw menssoort á la Iro