Get Appointment

  • contact@fizcon.com
  • +(123) 456 7890
blog

Herrejan Veenema

Zichtbaar duurzaam drukwerk

De catalogus moet nog wel gedrukt worden, de informatiekrant met de ontwikkelingen over duurzaamheid moet ook de deur uit en is er al een alternatief voor de plastic verpakking? Zou het in een papieren verpakking kunnen?’ Want je wilt toch aan je klanten laten zien dat ook jouw bedrijf verduurzaamt en een aandeel levert aan de transitie naar een circulaire economie?!

Wacht even, stukje terug: catalogus, informatiekrant met duurzame ontwikkelingen, papieren wikkel in plaats van plastic, zichtbaar voor de klanten…

Weet je dat er zichtbaar duurzaam papier verkrijgbaar is? Dat dat papier duurzaam én circulair is én biodiversiteit bevordert? Waarbij de productieketen transparant is en de transportketen gemiddeld 83 kilometer is? Weet je dat Waardewenders bermgras uit ecologisch beheerde bermen tot grondstof voor papier op onze eigen productielocatie boerderij De Beukehof in Hazerswoude-Rijndijk verwerkt? En de bermgrasvezels bij Papierfabriek Schut worden toegevoegd aan de pulp van gerecycled papier? Dat papier met nog zichtbare vezeltjes voorBIJ©-papier heet? Omdat het bermgras, het bloei- en maaibeleid bijdraagt aan de biodiversiteit en het behoud van de wilde bijen! Daarmee kunnen we verantwoord vooruit!

 van  van
Laat zien dat jouw bedrijf verduurzaamt en een aandeel levert aan een circulaire economie

blogs

No Waste Soep – in het ergste geval gooi je het alsnog weg

Esther van Leeuwe
Ongeveer 40% van al het voedsel dat op de wereld geproduceerd wordt, belandt uiteindelijk niet op ons bord.

Die Ene

Dorothee Beens
Je kunt krampachtig proberen de beste te zijn, maar dan blijf je je ongemakkelijk voelen. Besteed in je voorbereiding hier aandacht aan.

De Homo Plasticus

Dorothee Beens
Via de lucht en ons voedsel krijgen we microplastics binnen en dat vindt een weg in ons lijf. Ik krijg gelijk beelden van een nieuw menssoort á la Iro

Focus

Trudie Bukman - Schrier
Aan het begin is het gemakkelijk focus te houden op het verschil dat je wilt maken. Op de langere termijn is dat lastiger. Hoe kan je focus houden?