Get Appointment

  • contact@fizcon.com
  • +(123) 456 7890
blog

Herrejan Veenema

Zichtbaar duurzaam drukwerk

De catalogus moet nog wel gedrukt worden, de informatiekrant met de ontwikkelingen over duurzaamheid moet ook de deur uit en is er al een alternatief voor de plastic verpakking? Zou het in een papieren verpakking kunnen?’ Want je wilt toch aan je klanten laten zien dat ook jouw bedrijf verduurzaamt en een aandeel levert aan de transitie naar een circulaire economie?!

Wacht even, stukje terug: catalogus, informatiekrant met duurzame ontwikkelingen, papieren wikkel in plaats van plastic, zichtbaar voor de klanten…

Weet je dat er zichtbaar duurzaam papier verkrijgbaar is? Dat dat papier duurzaam én circulair is én biodiversiteit bevordert? Waarbij de productieketen transparant is en de transportketen gemiddeld 83 kilometer is? Weet je dat Waardewenders bermgras uit ecologisch beheerde bermen tot grondstof voor papier op onze eigen productielocatie boerderij De Beukehof in Hazerswoude-Rijndijk verwerkt? En de bermgrasvezels bij Papierfabriek Schut worden toegevoegd aan de pulp van gerecycled papier? Dat papier met nog zichtbare vezeltjes voorBIJ©-papier heet? Omdat het bermgras, het bloei- en maaibeleid bijdraagt aan de biodiversiteit en het behoud van de wilde bijen! Daarmee kunnen we verantwoord vooruit!

 van  van
Laat zien dat jouw bedrijf verduurzaamt en een aandeel levert aan een circulaire economie

blogs

Op koers blijven

Trudie Bukman - Schrier
Veel ondernemers staan vaak niet meer stil bij de keuzes die ze maken in de waan van alledag. Terwijl juist dit ons echt vooruit kan helpen.

Hoe zorg je voor een duidelijke lay-out?

Mieke van Kreuningen
Het is een grote ergernis onder Nederlanders: de kleine lettertjes op voedingsetiketten, in handleidingen en bijsluiters.

Die Ene

Dorothee Beens
Je kunt krampachtig proberen de beste te zijn, maar dan blijf je je ongemakkelijk voelen. Besteed in je voorbereiding hier aandacht aan.

No Waste Soep – in het ergste geval gooi je het alsnog weg

Esther van Leeuwe
Ongeveer 40% van al het voedsel dat op de wereld geproduceerd wordt, belandt uiteindelijk niet op ons bord.