Get Appointment

  • contact@fizcon.com
  • +(123) 456 7890
blog

Herrejan Veenema

Zichtbaar duurzaam drukwerk

De catalogus moet nog wel gedrukt worden, de informatiekrant met de ontwikkelingen over duurzaamheid moet ook de deur uit en is er al een alternatief voor de plastic verpakking? Zou het in een papieren verpakking kunnen?’ Want je wilt toch aan je klanten laten zien dat ook jouw bedrijf verduurzaamt en een aandeel levert aan de transitie naar een circulaire economie?!

Wacht even, stukje terug: catalogus, informatiekrant met duurzame ontwikkelingen, papieren wikkel in plaats van plastic, zichtbaar voor de klanten…

Weet je dat er zichtbaar duurzaam papier verkrijgbaar is? Dat dat papier duurzaam én circulair is én biodiversiteit bevordert? Waarbij de productieketen transparant is en de transportketen gemiddeld 83 kilometer is? Weet je dat Waardewenders bermgras uit ecologisch beheerde bermen tot grondstof voor papier op onze eigen productielocatie boerderij De Beukehof in Hazerswoude-Rijndijk verwerkt? En de bermgrasvezels bij Papierfabriek Schut worden toegevoegd aan de pulp van gerecycled papier? Dat papier met nog zichtbare vezeltjes voorBIJ©-papier heet? Omdat het bermgras, het bloei- en maaibeleid bijdraagt aan de biodiversiteit en het behoud van de wilde bijen! Daarmee kunnen we verantwoord vooruit!

 van  van
Laat zien dat jouw bedrijf verduurzaamt en een aandeel levert aan een circulaire economie

blogs

Word vriendjes met de SDG’s

Loes Vork
Blog over duurzaam ondernemen. Hoe vertaal je MVO en Fairtrade in de praktijk? Deel 2 gaat over de SDG's: wat zijn dat eigenlijk?

Presenteren met een stralende lach

Dorothee Beens
Wanneer je op de oppervlakte blijft heb je je 60% voorbereid. Dat gaat goed totdat er iemand in het publiek zit die vragen gaat stellen.

Blijf flexibel, stel kaders

Dorothee Beens
De kaders liggen er al (de fundering, de muren en het dak), maar de inrichting kon ik zelf bepalen. Net als bij jouw verhaal.

Houd de aandacht vast, gebruik minder prikkels

René van Maanen
Aandacht voor autisme is in deze hectische wereld erg belangrijk. Deze dag is bedoeld om iedereen bewust te maken van wat autisme eigenlijk is.