Get Appointment

  • contact@fizcon.com
  • +(123) 456 7890
Herrejan Veenema van Waardewenders

Waardewenders

Van bermgras tot papier

Benader mij voor:

  • Training
  • Advies
  • Lezing
  • Interview
  • Samenwerken

Herrejan Veenema

Duurzaam papier van Waardewenders maakt zichtbaar verschil. Bermgrasvezels uit ecologisch beheerde bermen verwerken we in papier en karton. Zo maakt Herrejan duurzaam verantwoord ondernemen concreet. Met voorBIJ©-papier voor print- en drukwerk zet jij een nieuwe stap naar een circulaire economie.

Zichtbaar duurzaam drukwerk

De catalogus moet nog wel gedrukt worden, de informatiekrant met de ontwikkelingen over duurzaamheid moet ook de deur uit en is er al een alternatief voor de plastic verpakking? Zou het in een papieren verpakking kunnen?’ Want je wilt toch aan je klanten laten zien dat ook jouw bedrijf verduurzaamt en een aandeel levert aan de transitie naar een circulaire economie?!

Wacht even, stukje terug: catalogus, informatiekrant met duurzame ontwikkelingen, papieren wikkel in plaats van plastic, zichtbaar voor de klanten…

Weet je dat er zichtbaar duurzaam papier verkrijgbaar is? Dat dat papier duurzaam én circulair is én biodiversiteit bevordert? Waarbij de productieketen transparant is en de transportketen gemiddeld 83 kilometer is? Weet je dat Waardewenders bermgras uit ecologisch beheerde bermen tot grondstof voor papier op onze eigen productielocatie boerderij De Beukehof in Hazerswoude-Rijndijk verwerkt? En de bermgrasvezels bij Papierfabriek Schut worden toegevoegd aan de pulp van gerecycled papier? Dat papier met nog zichtbare vezeltjes voorBIJ©-papier heet? Omdat het bermgras, het bloei- en maaibeleid bijdraagt aan de biodiversiteit en het behoud van de wilde bijen! Daarmee kunnen we verantwoord vooruit!

Herrejan Veenema van Waardewenders Herrejan Veenema van Waardewenders
Van bermgras tot papier
Blogs

Lees verder:

Zichtbaar duurzaam drukwerk

Herrejan Veenema
Weet je dat er zichtbaar duurzaam papier verkrijgbaar is? Dat dat papier duurzaam én circulair is én biodiversiteit bevordert?

Zichtbaar duurzaam drukwerk

Herrejan Veenema
Weet je dat er zichtbaar duurzaam papier verkrijgbaar is? Dat dat papier duurzaam én circulair is én biodiversiteit bevordert?

Presenteren met een stralende lach

Dorothee Beens
Wanneer je op de oppervlakte blijft heb je je 60% voorbereid. Dat gaat goed totdat er iemand in het publiek zit die vragen gaat stellen.

Die Ene

Dorothee Beens
Je kunt krampachtig proberen de beste te zijn, maar dan blijf je je ongemakkelijk voelen. Besteed in je voorbereiding hier aandacht aan.